HOW TO HACK WPA2PSK PASSWORD WITH BACKTRACK 4

Tìm thấy 10,000 tài liệu liên quan tới từ khóa "HOW TO HACK WPA2PSK PASSWORD WITH BACKTRACK 4":

Discussion question marketing nông nghiệp (VNUA)

DISCUSSION QUESTION MARKETING NÔNG NGHIỆP (VNUA)

trả lời câu hỏi ôn tập học kỳ marketing nông nghiệp chương trình tiên tiến VNUA Discussion question: CHAPTER 1 1. How would you explain food marketing to someone who is unfamiliar with this subject? First of all, Food marketing means different things to different people (consumer, farmer, middlemen etc.) We will define food marketing as the performance of all business activities involved in the flow of products and service from the point of initial agriculture production until they are in the hands of customers. For example, fiftysix companies are involved in making one can of chicken noodle soup. These businesses include not only chicken and vegetable processors but also the companies that transport the ingredients and those who print labels and manufacture cans. The food marketing system is the largest direct and indirect nongovernment employer in the United States. 2. Some people associate food marketing with everything that happens outside the farm gate? Do you agree or disagree? It is disagreed that food marketing with everything that happens outside the farm gate because food marketing as the performance of all business activities involved in the flow of products and service from the point of initial agriculture production until they are in the hands of customers. There is no doubt that marketing begins with production decisions on the farmer and the firm, what kind of tree should farmer plan, how much to produce, how to produce, and how to distribute the production, How the product package and how they come to customer hands. Finally, this is all reason for us to believe that food marketing is everything happens inside and also outside the farm gate.
Xem thêm

8 Đọc thêm

ôn tập tiếng anh lớp 7

ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 7

. Objectives: By the end of the lesson Ss will be able to practice the present progressive tense, adverbs of frequency, making suggestions and writing the correct time, the corect subject names, B. Preparation T’s preparation: Text book, lesson plan, extra board. SS’ preparation: foresee the lesson, text book, notebook, workbook. C.Procedure: I. Organization Date of teaching.......................... Class 7A...../ 24. Absentee................................... Date of teaching.......................... Class 7B...../ 23. Absentee.................................... Date of teaching.......................... Class 7C...../ 25. Absentee.................................... Teacher''s activities Ss'' activities II. Warm up and check While teaching III. New lesson: 1. Present progressive tense * Mime game - Teacher brainstorms the activities at recess - Ask Ss to work in pairs - Call some pairs to present before the class 2. Gap fill( Language focus 1. P 68_ - Ask Ss to work individually to complete the passage then compare with partner -Language focus 2/68 3. Time write it up - ASK Ss to complete the dialogues with the time - give the poster with survey then ask Ss to complete the survey with their partners Name get up go to school do homework have dinner go to bed 4. Subjects vocabulary * Language focus 4 P.70 1. What do you learn in a history lesson? 2. What subject do you learn about books and writers? 3. Do you learn about different countries in Geography? 4. How often do you have English classes? 5. What do you learn in Math? 6. What do you do in a computer science class? 7. What subject do you need pencils, paints paper? 8. Do you learn new songs in Art lesson? 9. What lesson do you learn how things work? 5- Adverbs of frequency L F 5/ 71 Ask ss to write sentences about Ba 6- Making suggestions - ask ss to work in pairs IV. Production - ask ss to remember well te grammar V. Homework - Prepare for a 45 minutes test - Work in pairs - Ss mime the activities to each other - Present before the class (make sentences about the activities in the progressive tense - Work individually * Answer key: doing - is writing - is reading - is cooking - are playing - is kicking - running L.F 2. this, that,these, those a. this b. this, that , this. C. those, these, those.d. those, these - Work individually - Work in group of 3 * Example exchange: S1: What time do you get up? S2: At 6.00 - Work in groups * Answer key: 1. Past and present events in VN and around the world. 2. Literature 3. Yes 4- free 5-Graph, equations, calculator.... 6. How to use a computer 7. Art 8. No 9. Physic Work individually Ba always practice the guitar after school Ba usually does homework in the evening ………… Work in pairs
Xem thêm

2 Đọc thêm

26410 IDIOMS WHAT WOULD YOU SAY

26410 IDIOMS WHAT WOULD YOU SAY

a. Yes, it is.b. Thanks, you too.c. Yes, I am.14. What’s the answerto this math problem?4. How about a movietonight?a. Thank you.b. Sorry I’m a bit busy.c. Don’t be silly.a. Hooray!b. Here you are.c. It’s mine.What Would YOU say? How to respond to a question or comment.1Practice with everyday expressions and idioms.1. Choose the correct answer.2. Discuss which answer is sarcastic, inappropriate, or unlikely.3. When would you say the other 2 responses?oose the correct answer.2. Discuss which answer is sarcastic or inappropriate.3. Why is the 3rd response impossible or unlikely
Xem thêm

3 Đọc thêm

Nghệ thuật hack con người The art of human hacking

NGHỆ THUẬT HACK CON NGƯỜI THE ART OF HUMAN HACKING

Sách về dùng social engineering để hack.Con người luôn là lớp bảo mật yếu nhất trong mọi bảo mật. The first book to reveal and dissect the technical aspect of many social engineering maneuversFrom elicitation, pretexting, influence and manipulation all aspects of social engineering are picked apart, discussed and explained by using real world examples, personal experience and the science behind them to unraveled the mystery in social engineering.Kevin Mitnick—one of the most famous social engineers in the world—popularized the term “social engineering.” He explained that it is much easier to trick someone into revealing a password for a system than to exert the effort of hacking into the system. Mitnick claims that this social engineering tactic was the singlemost effective method in his arsenal. This indispensable book examines a variety of maneuvers that are aimed at deceiving unsuspecting victims, while it also addresses ways to prevent social engineering threats.Examines social engineering, the science of influencing a target to perform a desired task or divulge informationArms you with invaluable information about the many methods of trickery that hackers use in order to gather information with the intent of executing identity theft, fraud, or gaining computer system accessReveals vital steps for preventing social engineering threatsSocial Engineering: The Art of Human Hacking does its part to prepare you against nefarious hackers—now you can do your part by putting to good use the critical information within its pages. From the Author: Defining NeuroLinguistic Hacking (NLH) Author Chris HadnagyNLH is a combination of the use of key parts of neurolingusitic programming, the functionality of microexpressions, body language, gestures and blend it all together to understand how to “hack” the human infrastructure. Let’s take a closer at each to see how it applies. NeuroLingusitic Programming (NLP): NLP is a controversial approach to psychotherapy and organizational change based on a model of interpersonal communication chiefly concerned with the relationship between successful patterns of behavior and the subjective experiences underlying them and a system of alternative therapy based on this which seeks to educate people in selfawareness and effective communication, and to change their patterns of mental and emotional behaviorNeuro: This points to our nervous system which we process our five senses: • Visual• Auditory• Kinesthetic• Smell• TasteLinguistic: This points to how we use language and other nonverbal communication systems through which our neural representations are coded, ordered and given meaning. This can include things like: • Pictures• Sounds• Feelings• Tastes• Smells• WordsProgramming: This is our ability to discover and utilize the programs that we run in our neurological systems to achieve our specific and desired outcomes. In short, NLP is how to use the language of the mind to consistently achieve, modify and alter our specific and desired outcomes (or that of a target). Microexpressions are the involuntary muscular reactions to emotions we feel. As the brain processes emotions it causes nerves to constrict certain muscle groups in the face. Those reactions can last from 125th of a second to 1 second and reveal a person’s true emotions. Much study has been done on microexpressions as well as what is being labeled as subtle microexpressions. A subtle microexpression is an important part of NLH training as a social engineer as many people will display subtle hints of these expressions and give you clues as to their feelings.
Xem thêm

477 Đọc thêm

24878 COUNTABLE AND UNCOUNTABLE CONVERSATION

24878 COUNTABLE AND UNCOUNTABLE CONVERSATION

1.A. WHAT DO YOU WANT FOR BREAKFAST?2.B. I WOULD LIKE SOME TOAST.3.A. HOW MUCH DO YOU WANT?4.B. TWO PIECES WITH SOME JAM, PLEASE.5.A. HERE YOU ARE.6.B. THANK YOU.A. WHAT DO YOU WANT TO EAT FOR LUNCH?B. I WOULD LIKE SOME KIMBOP AND SUSHI.A. HOW MUCH DO YOU WANT?B. I WOULD LIKE TO HAVE 10 PIECES OF KIMBOP AND THREE SLICES OF SUSHIWITH A SIDEDISH OF RICE PLEASE.A. HERE YOU ARE. WOULD YOU LIKE SOME SOYSAUCE AND KIMCHI TOO?B. YES, PLEASE. THANK YOU.

2 Đọc thêm

28329 READY STEADY COOK

28329 READY STEADY COOK

How to do it:1. Cut out the ingredients out. Divide the class into small groups of 3 to 5 people.2. Give about 8 to 10 ingredients to each group and tell them they already have salt, pepperwater and basic cooking oil.3. Tell them to invent a recipe and write it out between them.4. Go over the vocabulary bank with them first.5. Once they finish, each group presents their recipe to the rest of the class.To chopTo sliceTo kneadTo basteTo boilTo fryTo bakeTo roastTo whisk/beatTo stirTo diceTo stuff

4 Đọc thêm

Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh năm 2013 (Phần 2)

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 LỚP 7 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2013 (PHẦN 2)

Cập nhật Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh năm 2013 phần 2 gồm 3 đề (đề số 4 - đề số 6) ngày 12/12/2013  Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh - đề số 4       I, Odd one out(1.5pts) 1, volleyball         soccer            badminton         concert. 2, four                   first               fifth                   tenth. 3,comic                biology           physics              math. 4,worker              farmer             teenager             teacher. 5, in                      on                   under                 where.   II. Choose the best answer.2pts) 1. My birthday is on ………………..      A. May 20th              B. 20th May                 C. May 20                     D. 20 of May 2. ………….. is the fourth month of the year.      A. January                B. February                 C. March                       D. April 3. …………..take care of sick people.      A. Doctors                B. Teachers                 C. Farmers                     D. Journalists 4. In……………, we study different countries and their people.      A. History                B. Geography             C. Math                         D. Physics 5. At recess, the most popular activity is ……………..with friends.      A. skipping               B. eating                     C. talking                       D. drinking 6. We often play soccer in the ……………every afternoon.      A. museum               B. stadium                  C. hospital                     D. supermarket 7. Tuan is the ……………..boy in our class.      A. tall                       B. taller                       C. tallest                        D. the tallest 8.  The clock is ……………..the wall.      A. in                         B. above                     C. at                              D. on                                        III.  Give the correct tense of the verbs. (2pts) 1. Minh usually (play)…………………….volleyball after school. 2. Next year, my sister ( be) ……………….a teacher. 3. They ( do) …………………..some experiments at the moment. 4. ……………...you often ( watch) …………… TV? IV. Put the words in the correct order (1.5pts) in / Mai / very / is / interested / computers. Computer Science class / We / to / use / a / how / computer  / learn / in / the. you / do / have / What classes  / today? V. Match the answer in column B with the question in column A: (1pt) A B 1. Would you like to have some orange juice? a. That’s a good idea 2. What do you always do after school? b. Twice a month. 3. How often does your mother go shopping? c. I’d love to 4. What about practicing English? d. We usually play badminton.  VI. Read and answers the questions(2pts)     Helen is twelve years old .She lives with her parents in Cambridge. Her address is 10 station Road . Her telephone number is 8262019 . She will be thirteen on her next birthday .It is on Sunday , April 24th , she will have a small party for her birthday .She will invite some friends to her house .They will eat cakes and sweets .And they will have a lot of fun . This evening, she is planing her party . At the moment ,she is writing some  invitations  1.What is Hellen ‘s address?    2. How old will she be on her next birthday ?     3. When is her birthday ?                                   4. Who does Helen live with ?      Đáp án đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh - đề số 4 I.:(1.5 pts) 1. concert 2. four 3. comic 4.teenager 5. where II  (2pts)     1.A      2.D      3.A      4.B      5.C      6.B      7.C      8.D III(2pts) plays will be are  doing Do………..watch IV(1.5pts)             1.Mai is very interested in computers             2.We learn how to use a computer in computer science class.             3.What classes do you have today? V.(1pt)             1-c             2-d             3-b             4-a VI(2pts) Her address is 10 station Road .     She will be thirteen on her next birthday . It is on Sunday , April 24th She lives with her parents inCambridge.  Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh - đề số 5 I. Choose the word among a, b, c or d whose underlined part has different sound (1.0pt) 1. a. teenager b. together c. guess d. regular 2. a. chicken b. coach c. mechanic d. change 3. a. leap b. meat c. realize d. ready 4. a. cooks b. plays c. stops d. sits 5. a. public b. drug c. university d. bus  II. Choose the best answer among a, b, c or d (2.0 pts) 1. What will you do __________ your vacation?  a. on b. in c. at d. during 2. ________ you please tell me the way to the nearest bank?  a. Could b. Will c. Do d. May 3. A: Would you like to take part in the English- speaking contest?     B: ___________________________.  a. Yes, I would b. Yes. I would like c. Yes. I’d love to d. Yes, please 4. My tooth doesn’t stop hurting. I’ll go and see my _____________.  a. actor b. dentist c. writer d. teacher 5. Vietnamese students have ________ vacations than American students.  a. less b. little c. fewer d. many 6. When I go the library, I sit and read about ______________ things.  a. wonder b. wonderful c. wonderfully d. beautifully 7. Farmers often keep their buffaloes and cows in the ___________.  a. cage b. shed c. coop d. bathroom 8. It ________ me about 15 minutes to walk to school every morning.  a. takes b. makes c. spends d. costs 9. Where is the nearest post office? – “____________________.”  a. It’s about two kilometers  b. It opens at 9 o’clock c. Turn left and then turn right d. No. It isn’t far 10. How many ________ do you have a week?  a. days off b. off days c. no working days d. days free  III. Give the correct verb forms (2.0 pts) 1. “Hoa (be) _______ in the hospital now”. – “Yes, I know. I (visit)____________ her tomorrow.” 2. Students in the USA (not wear) __________________ uniform. 3. My father enjoys (play) ____________sports very much. He (go)_______________ to badminton Club every weekend. 4. Hoa: Where is your mother, Lan?”     Lan: She (cook) ___________________ lunch in the kitchen. 5. Look at the black clouds! It (rain)_________________________. 6. ________ you (be) ___________ home for dinner tonight?  IV. Rewrite the following sentences (1.5 pts) 1. Mr. Ba drinks more coffee than his neighbor. => Mr. Ba’s neighbor drinks ……………………………… 2. He gets to work in half an hour. => It takes…………………………………………………… 3. How much is this shirt? => How much …………………………………………………? 4. We will have a summer vacation that lasts for two months. => We will have a ……………………………………………… 5.  Let’s go to the cafeteria and get some cold drink. => What about………………………………………………….?  V. Put the words or phrases in the correct order to complete the sentences (1.5pts) 1. do / on / you / What / usually / Saturday / do / ? …………………………………………………………………… 2. is / 25th / Lan’s / on / July / birthday /. …………………………………………………………………… 3. to go / the movies / like /  me / Would / to / you / with / tonight / ? ……………………………………………………………………… 4. it / to school / How long / to walk / does / take / every day / you / ? ……………………………………………………………………… 5. play / the / is / room / the guitar / Ba / in / learning  / music / to /. ………………………………………………………………………  VI. Read the passage carefully and then answer the questions (2.0pts)     My name is Peter and my day usually begins at six thirty. I get up and do some exercises for about fifteen minutes. Then I take my shower. After that I get dressed and have breakfast with my family. I usually have a light breakfast with bread and eggs. At seven thirty I leave for school. I usually take the bus to school. I catch the bus near my house and walk from the bus stop to my school. It takes about twenty minutes to get to school. My first class is at half past eight and I usually finish school at three. Sometimes I stay late to have a game of volleyball or work in the library. I usually reach home at around 4 o’clock. When I get home I like to watch TV for a moment. Then I start my homework. I have dinner at seven o’clock. After that I often have more homework to do. Sometimes I watch TV or go out with my friends after dinner. I often go to bed at about a quarter to seven. 1. What time does Peter’s day usually begin? 2. How does he go to school? 3. Why does he sometimes stay late at school? 4. Does he usually go out with his friends after dinner?  Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh - đề số 6 I:     Choose the word whose underlined part is pronounced differently. 1         A. stay                                             B. vacation                                     C. last                                               D. late 2.        A. means                  B. ready                        C. meat                             D. teacher 3.        A. novel                         B. comfortable                 C. month                                     D. mother 4.       A. rest                             B. expensive                      C. chemistry                              D. bell II. Choose the option that best fits each of the blanks. 1.How__________is it from your house to school? – It’s about 2 kilometers.               A. old                                            B. much                                          C. far                                                D. often 2. Inthe future, robots and machines __________all the work for us.               A. are doing                                 B. will do                                         C. does                                             D. do 3.Namis __________fixing household appliances.               A. good at                                    B. good for                                     C. good in                                        D. bad for 4.   __________ visitingHalongBay? –That’s a good idea! A. How about   B. Let’s                           C. What about         D. A&C are correct 5. DoesNamoften play marbles __________recess?               A. on                                             B. at                                                 C. in                       D. between 6.Students have two __________each day. A. 20-minutes breaks    B. 20-minute breaks    C. 20-minute break  D. 20-minutes break 7.__________do you go to bed? - At nine.               A. What                                        B. When                                          C. What time                                  D. Where 8.Hanoiis the capital city, but it is __________thanHCMCity.               A. the smaller                              B. smaller                                        C. smallest                                      D. small 9. She learns __________to use a computer in Computer Science classes.               A. how                                          B. what                                            C. which                                          D. when 10.-Where ____________________ from ? –England. A. is she    B. does she come          C. will she be         D. A&B are correct  III. Reorder the given words to make sentences. 1.       week / days / a / five / Nga / to / goes / school. 2.       show / the / Could / me / post office / the / to / you / way ? 3.       How / is / from / house / the / bank / it / far / your / to ? 4.         sometimes / skip / rope / recess / We / at /. IV. Give the correct form of the words in brackets. 1.We ____________________in grade 8 next year.                                       (be) 2.Our friends ____________________in the school library at the moment.  (read) 3.Listen! They____________________very well.                                           (sing) 4.Minh ____________________TV every night.                                             (watch) V. Read the passage and answer the questions below. Mai is a seven-grade school girl atNguyenDinhChieuJunior High School. Her father is a teacher. He teaches English six days a week in a junior high school nearby. Her mother is a nurse. She looks after sick people in a local hospital. Her elder sister is a journalist. She writes for a local newspaper in her hometown. Questions: 1.What does Mai do? 2.What does Mai’s father do? 3.What does Mai’s mother do? 4.Where does her mother work? VI. Rewrite the following sentences as directed. 1.Would you like to go to the movie theater?          > Let’s …………. 2.When is your birthday?          > What ……………. 3.There are forty students in my class.          > My class ……………. 4.They walks to school every day.            > They go …………… VII. Match a sentence in column A with a suitable answer in column B. A B ANSWERS 1.How often you clean the room? 2.Let’s go somewhere for a swim. 3.What do you often do after lunch? 4.What is Mai doing? 5.Do they often go fishing? It’s a good idea! She is playing the guitar. Once a week No, they don’t. I usually listen to music. 1- 2- 3- 4- 5- Trên đây là tổng hợp 3 đề thi môn tiếng Anh lớp 7 phần 2, Tuyensinh247 sẽ tiếp tục cập nhật phần 3 các em thường xuyên theo dõi tại đây:      
Xem thêm

8 Đọc thêm

9903 THE OUTSIDERS QUIZ

9903 THE OUTSIDERS QUIZ

The Outsiders Quiz chapter 4-51. What did Bob say a Greaser was?A. white trash with long hairB. white trash with no dignityC. dirt poor white trashD. white trash2. How did Johnny kill Bob?A. stabbed himB. shot himC. he didn't kill himD. suffocated him3. What did Dally give Ponyboy and Johnny?A. ten dollars, a knife, and a pack of cigarettesB. fifty dollars, a loaded gun, and directions to a hide-outC. nothingD. clothing, food, and two-hundred dollars4. Where was their hide-out?A. WestersonfieldB. WindrixvilleC. WallowberryD. Wellingtonville5. How did Ponyboy describe the church?A. like a premonitionB. scaryC. out of placeD. pretty6. Where did Johnny go first thing in the morning, even beforePonyboy woke up?A. mall
Xem thêm

3 Đọc thêm

ANH NGUYENTRAI TOPIC SPEAKING 11 CH HK I 2015 2016

ANH NGUYENTRAI TOPIC SPEAKING 11 CH HK I 2015 2016

SPEAKING SECTIONGuide:Each student has 1 minute for preparation and then 3 minutes to talk about one of the topics in thelist. Teacher will have one minute to ask students some questions. There are four topics in this list.Ask students to select the topic by picking a number. Use the scoring guide to assess students’speaking.TOPIC 1: Describe one of your friends1. What’s his/ her name?2. When, where and how you first met him/her3. How old is he/ she ?4. Where does he/ she live?5. What’s his/ her job?6. What does he/ she look like?7. What is he / she like?8. Does he / she have any hobbies or interests?9. Do you spend much time with him/ her?10. How do you feel when you work, study or are with him/ her?11. What are your feelings towards him/ her?12. Which of his/ her qualities impresses and influences you most?TOPIC 2: VOLUNTEER WORK1. Have you ever done volunteer work?2. What kind of volunteer work did you participate in?3. What exactly did you do?4. Why did you do volunteer work?5. What did you get from doing this kind of work?6. Do you want to do any volunteer work any longer?7. What activities can we do to help the community?8. What kind of volunteer work are you going to take part in? Why?9. Do you think that people should take part in some volunteer work or community activities?Why or why not?10. At your school, what do you do to help poor students?
Xem thêm

2 Đọc thêm

RS003 REPORTED SPEECH QUESTIONS

RS003 REPORTED SPEECH QUESTIONS

REPORTED SPEECHRS 3Change to reported questions!1. He asked:”Where have you been Tom?”He asked me ___________________________________________________________________2. The teacher wanted to know:”Who discovered America?”The teacher wanted to know ________________________________________________________3. The referee asked:”How many players do you want to substitute?”The referee asked _______________________________________________________________4. He asked:”What would you do if you were a celebrity?”He asked me ___________________________________________________________________5. She wondered:” how much pay can I expect?”She wondered __________________________________________________________________6. The captain asked:”When will we get to the coast, guide?”The captain asked _______________________________________________________________7. The gardener inquired:”Why didn’t you buy a new shovel?”The gardener inquired ____________________________________________________________8. They wanted to know:”Who’s that woman?”They wanted to know _____________________________________________________________9. The zookeeper asked:”How much food did the lions eat last week?The zookeeper asked _____________________________________________________________10. The rock star asked:”Would you sing the song with me?”The rock star asked me ___________________________________________________________11. He wanted to know:”How long has Peter had his sports car?”He wanted to know _______________________________________________________________12. The coach asked:”What is he doing now?”The coach asked ________________________________________________________________13. The teacher asked:” Who were they travelling with yesterday?”The teacher asked _______________________________________________________________
Xem thêm

2 Đọc thêm

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 Unit 6 tiết 32

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 UNIT 6 TIẾT 32

A. Objectives: By the end of the lesson Ss will be able to ask and answer about after school activities with adverbs of frequency. SS practice speaking skill B. Preparation: T’s preparation: Text book, lesson plan, extra board SS’ preparation: foresee the lesson, look up the new words, text book, notebook, workbook. C.Procedure: I. Organization Date of teaching.......................... Class 7A...../ 24. Absentee................................... Date of teaching.......................... Class 7B...../ 23. Absentee.................................... Date of teaching.......................... Class 7C...../ 25. Absentee.................................... Teacher''s activities Ss'' activities II. Warm up and check: Net works T asks ss to work individually III. New lesson 1- Activity 1 • vocabulary Swimming pool Matching: Swimming pool thuong xuyen Always Khong bao gio Usually thinh thoang Play soccer luon luon Often thuong thuong Sometimes bÓ b¬i Never ch¬i ®¸ bãng Check vocab: 2- Activity 2 a-Lablel the pictures: (A2) T sticks the pictures on the board Ask ss to look at the activities and run through 6 pictures - Ask Ss to label the pictures individually. - Get feedback b- ask and answer T asks ss to recall the structures: C©u hái cho ho¹t ®éng sau giê häc Ask ss to make sentences. * picture cues drill T sticks 3 pictures on the board P3, p5, p6 T- ss C©u hái cho tÇn xuÊt hµnh ®éng x¶y ra: -Ask ss to work in pairs Word cues drill 1- You/ go camping ( never) 2- She/ watch TV ( usually) 3- They/ go jogging ( often) - give feed back and correct • Lucky numbers 1 - c 2- LN 3- d 4-LN 5- b 6- a T gives 4 pictures: IV. Production - ASk Ss to work individually to tell about after school activities . V. Homework - do execise A1,2 in the workbook - Prepare A3,4 Work individually Ss listen and repeat in chorus then individually Copy Work in groups Ss go to the board and write * Answer key: 1. Reading/ studying in the library 2. swimming in the pool 3. Playing computer games 4. Going to the movie 5. Playing soccer 6. Watching TV Work individually S1: What do you do after school? S2: I read in the library. * What do/ does + S + do+ after school? S + V(s, es)…. Ss work in pairs S1: What do you do after school? S2: I play games S1: What do you do after school? S2: I play soccer S3: What do you do after school? S4: I watch TV How often do you read in the library ? I often read in the library . * How often do/ does + S + Vinf..? S + Adverbs of frequency + V(s,es)… Work in pairs S1: How often do you go camping? S2: I never go camping S3: How often does she watch TV ? S4: She usually watches TV S5: How often do they go jogging? S5: They often go jogging - Work in 2 teams a- What do Ba and Lan do after school? They do their homework b- Does Lan listen to music after school? Yes, she does c- How often does Nam go fishing? He………….go fishing. d- How often do you go camping? I never go camping - Work individually * Example: -I usually do my homework with my friends on Mondays, - On Tuesdays, I sometimes go swimming with my friends after school - On Wednesday, after school, I often play computer games with my friends - I never go to the movies on Thursday. - I always watch TV on Friday evenings
Xem thêm

4 Đọc thêm

BUSINESS AND PROFESSIONAL COMMUNICATION KEYS FOR WORKPLACE EXCELLENCE 2ND EDITION QUINTANILLA TEST BANK

BUSINESS AND PROFESSIONAL COMMUNICATION KEYS FOR WORKPLACE EXCELLENCE 2ND EDITION QUINTANILLA TEST BANK

Business and Professional Communication 2eQuintanilla and WahlInstructor ResourceChapter 2: Verbal and Nonverbal CommunicationTest BankMultiple Choice1. What word best describes the symbols communicators use?a. abstractb. vaguec. arbitrary*d. all of the above2. Rules regarding when, how, where, and with whom to talk about certain things are known as__________.a. communication rules*b. regulative rulesc. contextual rulesd. constitutive rules3. How is communication made the most effective?*a. when verbal and nonverbal elements operate in an integrated fashionb. when verbal communication is given more emphasis than nonverbal communicationc. when nonverbal communication is allowed to dictate the interactiond. when our interactions do not require nonverbal communication4. Which of the following is not a purpose of nonverbal behavior?a. to express emotionb. convey interpersonal attitudes
Xem thêm

10 Đọc thêm

Đề thi học kì 2 lớp 8 môn tiếng Anh năm 2014 (P1)

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 LỚP 8 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2014 (P1)

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2014 - Đề số 1 I. Listen to the passage and fill in the missing information (2.5 pts)  Well, I like living in Glasgow, mainly because I live right (1)……… if I want to  go to the theatre, I can leave my house about (2)…….. before the show starts and walk there. I can (3)………with the cinema. On Sundays, I can go to the park with my friend or (4)……… art gallery. Or I can go to (5)……. with my parents and brother.  II. Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences (2 pts)  1. Mom had to do everything _______ electricity.  A. by                 B. on              C. without            D. within  2. When I was a little girl, I used to _______ my father's advice.  A. listen              B. listen to           C. listening             D. listened  3. I can't remember _______ when I was young.  A. what life was like               C. how life was  B. what life was                     D. how life was like  4._______ you _______ cook dinner for your family?  A. Do … use to              C. Do … used to B. Did … use to            D. Did … used to 5. Do you need any help? A. No, I don't need.                C. Yes, that's very kind of you.  B. Thanks, I don't need.          D. Yes, I need.  6. We are having a plan to help them by _______ them to do things.  A. encourage                          B. encouraged  C. encouraging                       D. encourages  7. Do you know that _______ began in England in 1907?  A. scout             B. scouter                C. scouting           D. scouted  8. What is Mary doing, Mom? She is looking at _______ in the mirror.  A. her               B. hers             C. herself            D. himself  III. Read the passages and answer the questions (2.5 pts)  Last Tuesday Dick went to Bristol. The train got into Temple Mead at 12.45. Rosemary, his close friend met him outside the station. First, they went to a small café to have a cup of coffee. They talked endlessly. Then they walked around for a while, and finally went to Rosemary's house. They had a lovely lunch. Dick met Rosemary's mother and later her two children when they went home from school. In the evening, he went to see a very interesting film with Rosemary's family. After the show, he said goodbye to them and left for London. 1. How did Dick go to Bristol last Tuesday?  ………………………………………………..  2. What time did the train arrive at Temple Mead? ……………………………………………………  3. Whom did Dick meet at Rosemary's house?  ……………………………………………………  4. Did he watch an interesting film with Rosemary's family?  ………………………………………………………………  5. When did Dick leave for London?  ……………………………………..  IV. Write a description of Lan's room using the words given (3pts) 1. coffee table/the middle/room  ……………………………………………………  2. couch/opposite/armchairs  ……………………………………………………  3. on the right/room/bookshelf  ……………………………………………………  4. there/lots/books/bookshelf  ……………………………………………………  5. there/always/vase with flowers/table  …………………………………………………….  6. Lan/really/like/living room  …………………………………………………….  Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2014 - Đề số 2 I. Match A with B. (3pts) A B  1. rice  a. making  2. fire  b. fighting  3. flower  c. cooking  4. water  d. washing  5. bull  e. fetching  6. clothes  f. arranging II. Put the verbs in the correct form. (2pts)  1. You should know how (use) _______ the computers.  2. We started (learn) _______ English when we were ten.  3. My friend (not do) _______ his homework yet.  4. When we came, a book report (give) _______.  III. Read and answer the questions. (3pts)  Tet or the Lunar New Year holiday is the most important celebration for Vietnamese people. Tet is a festival which happens in late January or early February. Before Tet, people usually clean and decorate their homes. They go to the market to buy candy, jams or dried watermelon seeds. They also get clothes which are worn at Tet. They often buy peach blossoms and marigolds which are traditional flowers on Tet oliday.  Tet is a time for family members to have special meals with special food such as sticky rice cakes. People often visit relatives and friends on the second day of the holiday. 1. When is the Lunar New Year holiday celebrated in Vietnam? 2. What do Vietnamese people often do to prepare for Tet? 3. What do you often do on the second day of the holiday?  IV. Rewrite each sentence, beginning as shown, so that the meaning stays the same. (2pts) 1. Do you mind opening the windows?  Would you________________________________________ 2. "Is the Great wall in China" ? She asked me.  She asked_________________________________________  3. All of you must do this test carefully.  This test____________________________________________  4. She asked him if he would stay with his friends the next day.  She asked him "_______________________________________" Tuyensinh247.com sẽ tiếp tục cập nhật nhiều đề thi kì 2 lớp 8 của các trường THCS các em nhớ lưu lại link và thường xuyên theo dõi nhé!
Xem thêm

4 Đọc thêm

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 TUẦN 13 Language focus 2

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 TUẦN 13 LANGUAGE FOCUS 2

. Objectives: By the end of the lesson Ss will be able to practice the present progressive tense, adverbs of frequency, making suggestions and writing the correct time, the corect subject names, B. Preparation T’s preparation: Text book, lesson plan, extra board. SS’ preparation: foresee the lesson, text book, notebook, workbook. C.Procedure: I. Organization Date of teaching.......................... Class 7A..... 24. Absentee................................... Date of teaching.......................... Class 7B..... 23. Absentee.................................... Date of teaching.......................... Class 7C..... 25. Absentee.................................... Teachers activities Ss activities II. Warm up and check While teaching III. New lesson: 1. Present progressive tense Mime game Teacher brainstorms the activities at recess Ask Ss to work in pairs Call some pairs to present before the class 2. Gap fill( Language focus 1. P 68_ Ask Ss to work individually to complete the passage then compare with partner Language focus 268 3. Time write it up ASK Ss to complete the dialogues with the time give the poster with survey then ask Ss to complete the survey with their partners Name get up go to school do homework have dinner go to bed 4. Subjects vocabulary Language focus 4 P.70 1. What do you learn in a history lesson? 2. What subject do you learn about books and writers? 3. Do you learn about different countries in Geography? 4. How often do you have English classes? 5. What do you learn in Math? 6. What do you do in a computer science class? 7. What subject do you need pencils, paints paper? 8. Do you learn new songs in Art lesson? 9. What lesson do you learn how things work? 5 Adverbs of frequency L F 5 71 Ask ss to write sentences about Ba 6 Making suggestions ask ss to work in pairs IV. Production ask ss to remember well te grammar V. Homework Prepare for a 45 minutes test Work in pairs Ss mime the activities to each other Present before the class (make sentences about the activities in the progressive tense Work individually Answer key: doing is writing is reading is cooking are playing is kicking running L.F 2. this, that,these, those a. this b. this, that , this. C. those, these, those.d. those, these Work individually Work in group of 3 Example exchange: S1: What time do you get up? S2: At 6.00 Work in groups Answer key: 1. Past and present events in VN and around the world. 2. Literature 3. Yes 4 free 5Graph, equations, calculator.... 6. How to use a computer 7. Art 8. No 9. Physic Work individually Ba always practice the guitar after school Ba usually does homework in the evening ………… Work in pairs
Xem thêm

3 Đọc thêm

Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2014 - THCS Nhuế Dương

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 LỚP 6 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2014 - THCS NHUẾ DƯƠNG

Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh Trường THCS Nhuế Dương năm 2014 I. Listen and decide whether the statements below are true (T) or false (F). (2.0 pts) (Nghe và xác định các câu sau đúng (T) hay sai (F)) 1. Ba can speak English. 2. He lives with his friends inHo Chi Minh City. 3. He goes to school five days a week. 4. Tomorrow he is going to have a picnic in the park. II. Choose the best option A, B, C or D to complete the sentences. (2.0 pts) (Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành các câu sau) 1. It’s very ________in the summer. A. cold B. hot C. warm D. cool 2. John is fromGreat Britain. He __________English. A. speak B. to speak C. speaks D. not speak 3. Now I am _____________ my friends. A. visit B. to visit C. visits D. visiting 4. I often ______________in the river near my house. A. play soccer B. go swimming C. have a picnic D. do aerobics 5. Ba is the ________boy in my class. A. tall B. taller C. taller than D. tallest 6. The Red River is _____________than theMekongRiver. A. short B. shorter C. shortest D. the shortest 7. ___________does he play badminton? – He usually plays it. A. How often B. How much C. How long D. How old 8. I never have _____________vegetables for breakfast. A. an B. a C. any D. some III. Match the sentence in column A with the suitable response in B (1.5 pts) (Chọn câu ở cột A với câu đáp lại phù hợp ở cột B) A B  1. I am hot and thirsty now. 2. How much beef do you want? 3. When are you going to visitHue? 4. What food do you like? 5. What’s the weather like in the summer? 6. Do you speak Vietnamese? A. It’s hot. B. Yes, I do. C. Here is your cold drink. D. Tomorrow E. I like noodles, fish and meat. F. 2 kilos, please.    1-           2-           3-           4-              5-              6- IV. Supply form of the verb in the bracket:(0,5pts)   1.He often (go)………………………. to school by bus . 2.Now They (watch)…………………………TV in their living room. 3.John can (speak)………………………..Vietnamese. 4.We (stay)……………………….with our grandparents inDa Nangnext summer vacation. 5 .How often  she (read) books  ?. ................…………………………………………….?  V. Read the passage and answer the questions below. (2. pts) (Đọc đoạn văn sau và trả lời câu hỏi) This is Mr. Minh. He lives in a small house inHanoi. He teaches English at a school. He usually has breakfast at 6:00 in the morning. His house is far from the school so he always goes to school by motorbike. He works at school from Monday to Saturday. He usually stays at home on Sundays and does the housework. Sometimes he plays badminton with his friends. Tomorrow is Sunday. He is going to visit his father and his mother in the country. Questions: 1. Where does Mr. Minh live? 2. What time does he usually have breakfast? 3. Is his house near the school? 4. Does he go to school by motorbike? 5. Which sports does he sometimes play? VI. Write the sentence as it is directed at the end (2.0 pts) (Viết lại các câu sau theo hướng dẫn ở cuối câu) 1. often / go swimming / I / summer / in / the.  (Sắp xếp lại các từ bị xáo trộn để tạo thành câu có nghĩa) 2. My school is bigger than your school. (Viết lại câu sao cho nghĩa câu không đổi) => Your school is …………………………….  3. He is from Japan. (Viết câu hỏi cho phần gạch chân) 4. This summer vacation / we / going / visit / Hue. (Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh) 5.Noone is as clever as Lan in her class.(viết lại câu nghĩa không đổi) Lan is................................................ Đáp án đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh Trường THCS Nhuế Dương năm 2014 I. Listen and decide whether the statements below are true (T) or false (F) (2 pts) (Tổng 2 điểm. Mỗi câu đúng được 0,5 điểm) 1. T 2. F 3. F 4. T II. Choose the best option A, B, C or D to complete the sentences (2 pts) (Tổng 2 điểm. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm) 1. A 2. C 3. D 4. B 5. D 6. B 7. A 8. C III. Read the passage and answer the questions below (2. pts) (Tổng 2 điểm. Mỗi câu đúng được 0.4 điểm) 1. He (Mr. Minh) lives in a small house inHanoi. (He lives in a small house/ He lives inHanoi) 2. He usually has breakfast at 6:00 in the morning. 3. No, it isn’t. (No, his house is far from school) 4. Yes, he does. (Yes, he always goes to school by motorbike.) 5. Sometimes he plays badminton. (He sometimes plays badminton)  IV. Match the sentence in column A with the suitable response in B (1.5 pts) (Tổng 1,5 điểm. Mỗi câu đúng được 0,25 điểm) 1 – C 2 - G 3 - E 4 - F 5 - A 6 - B V. 1 go               2. are watching             3.speak     4.  are going to stay    VI. Write the sentence as it is directed at the end (2 pts) (Tổng 2 điểm. Mỗi câu đúng được 0,5 điểm) 1. I often go swimming in the summer. 2. Your school is smaller than my school. (Your school is not as big as my school) 3. Where is he from? (Where does he come from?) 4. This summer vacation, we are going to visitHue. Theo Giáo viên Nguyễn Xuân Quý - Tuyensinh247 sẽ tiếp tục cập nhật đề thi học kì 2 các môn lớp 6 các em thường xuyên theo dõi.
Xem thêm

4 Đọc thêm

9653 QUESTIONS

9653 QUESTIONS

NAME ____________________________DATE _____________________________CLASS ____________________________Fill in with Who or What :1.________ is your name?2. ______ that girl?3. _______nationality are you?4. _______ his job?5. _______ is Mrs. Smith?6. ________ is your brothe3r’s name?7. _________ is your Maths teacher?8. _______ are these girls?9. _______ colour is your dog?10. _______ are you?Fill in with Where or When :1. _________ is Peter from?2. _________ does school start?3. ________does winter start?4. ________ does he live?5. ________ is the dog?6. ________are you from?7. ________ is your school situated?8. ________ is your birthday?Fill in with How old or How many:9. ________ is your mother from?1. _________ are you?
Xem thêm

1 Đọc thêm

Mastering the art of french and italian cooking library press (2012)

MASTERING THE ART OF FRENCH AND ITALIAN COOKING LIBRARY PRESS (2012)

Chapter 1 French Cuisine Chapter 2 How to Make Vanilla Flavoured French Toast Chapter 3 How to Make Stuffed French Bread Pizza Chapter 4 How to Make French Onion Chip Dip Chapter 5 How to Make a Vegetarian Cassoulet Chapter 6 Foie Gras Chapter 7 Italian Cuisine Chapter 8 How to Make Italian Fish Soup Chapter 9 How to Cook Pasta Chapter 10 How to Cook Lasagne Chapter 11 How to Make a Quick Italian Spaghetti Chapter 12 How to Make Green Spaghetti Chapter 13 How to Make Ricotta Cheese Chapter 14 How to Make Gnocchi Chapter 15 How to Make Pierogies Chapter 16 Meal Structure in Italy
Xem thêm

183 Đọc thêm

Đề thi học kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2014 - THCS Quán Toan

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 LỚP 6 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2014 - THCS QUÁN TOAN

Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 6 năm 2014 THCS Quán Toan Question 1: Listen to the following story about Nhat huy and choose the best answer to the questions below. (2.5ms) 1. How old is Nhat Huy a. 12                      b. 13                                       c. 14 2. What is his favourite subject? a. Math                 b. History                      c. Literature 3. What is his English teacher like? a. young and tall  b. old but beautiful       c. young and beautiful 4. Where is she from? a.England            b.America                    c.Canada 5. How many days a week does he usually go to school? a. 3 days                b. 5 days                        c. 7 days Question 2:   Choose the best answers (2.5ms) 1. We….recycle waste things in the factory a. should to          b. should                       c. shouldn’t                     d. ought 2. Which sports….in your free time? a. do you often play                                    b. often do you play c. are you often playing                               d. are often you playing 3. Susan is the….of two girls a. prettier             b. more pretty                c. pretty                d. prettiest 4. Many Asian animals are……danger a. in                      b. on                               c. at                      d. of 5. Minh often….soccer a. playing             b. play                            c. plays                 d.is playing 6. Hoa wants…a cake a. makes               b. to make                      c. making              d. is making 7. She….what to do a. isn’t know        b. not know                     c. don’t know      d. doesn’t know 8. Mexico cityis….city in the world a.big                     b.bigger                          c. the biggest        d.the bigest 9. My brother and I….our grandmother next weekend a. visit                  b. visits                c. are going to visit         d.am visiting 10. How big is Singpapore? “It’s much….thanMalaysia a. small                 b. smaller             c. the smallest                d. smallest Question 3: Read the passage then answer the questions (2.5ms)          Namhas some plans for this Sunday. First, in the morning he is going to the sports club to play table tennis with Lan and Ba. Next, in the afternoon he is going to buy some books at the bookstore and after that he’s going to go swimming with Thanh and Tan. Finally, he’s going to the movie theater with his parents and his sister in the evening. 1. What isNamgoing to do on Sunday morning? ........................................................................................... 2. What is he going to do in the afternoon? ........................................................................................... 3. Is he going to play soccer on Sunday afternoon? ............................................................................................ 4. Where is he going in the evening? ............................................................................................. 5. Who is he going to the movie theater? ............................................................................................. Question 4:  Write about your teacher. Use the cues below (2.5ms) 1. My teacher/ name/ Mrs Lan Anh. She/ about/ 25/ years. ………………………………………………………………………………………… 2. She/ teach/ English. She/ small/ and/ fair. ………………………………………………………………………………………… 3. She/ has/ long/ dark/ hair. She/ sing/ well. …………………………………………………………………………………………...... 4. She/ sometimes/ tell/ stories. She/ have/ good/ voice. ………………………………………………………………………………………… 5. We/ love/ teacher. we/ want/ study/ her. ………………………………………………………………………………………… Đáp án đề thi học kì 2 môn Anh lớp 6 năm 2014 THCS Quán Toan Question 1: Listen to the passage and tick T (true) or F (false) to the following statements (2.5ms) 1. b             2. a             3. c             4. a             5. b Question 2:   Choose the best answers (2,5ms) 1.b     2.a     3.d     4.a    5.c     6.b     7.d    8.c     9.c     10.b Question 3: Read the passage, then answer the questions (2.5ms) 1. He is going to the sports club to play table tennis 2. He is going to buy some books and after that he’s going to go swimming 3. No,he isn’t 4. He’s going to the movie theater 5. He’s going to the movie theater with his parents and his sister Question 4 : Write about your teacher. Use the cues below (2.5ms) 1.My teacher’s is Mrs Lan Anh. She is about 25 years old. 2.She teaches English. She is small and fair. 3.She has long dark hair. She sings well. 4.She sometimes tells us stories.She has good voice. 5.We love our teacher. We want to study with her Tuyensinh247 sẽ tiếp tục cập nhật đề thi học kì 2 các môn lớp 6 các em thường xuyên theo dõi. Xem thêm: 
Xem thêm

3 Đọc thêm

ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KÌ I MÔN TIẾNG ANH LỚP 10

ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KÌ I MÔN TIẾNG ANH LỚP 10

MULTICHOICE: (3pts) I Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. (0.5pt) 1. A. boss B. job C. box D. sport 2. A. four B. your C. pour D. hour II Choose the underlined part among A, B,C or D that needs correcting. (0.5pt) 3. How (A)many (B)students (C)there are in (D)your class? 4. (A)After (B)visited my grandmother, I (C)went (D)shopping. III Choose A, B, C, or D that best completes each unfinished sentence; best substitutes the underlined part; or has the same meaning to the sentence above. (2pts) 5. She is going to the ……………to borrow some books. A. school B. library C. shop D. market 6. How many ……………do you study in your class? A. subjects B. items C. weeks D. students 7. Old people often ……………it difficult to go out without help. A. find B. finds C. finding D. to find 8. ________ solve this problem? A. How to B. How I can C. How do you D. How you can 9. Are you satisfied ________ your present work? A. at B. with C. about D. of 10. ________ do you often go to school? At 6.30 every morning. A. How B. What time C. Who D. With whom 11. Mrs. Loan is _________ about her daughters lateness. A. worried B. regretted C. thought D. pleased 12. By the time Sheila got back, Chris ............................... A. have gone B. went C. will go D. had gone WRITING: (7pts) IV. Fill each gap with a word from the box. There are more words than needed. (1.5pts) Watching Thuy taking a (13) ______, one can see how timeconsuming the work is. During a maths lesson, she raised (14)_______ arms and opened up her fingers one by one until all (15) ______ stood up. She then (16) ______ the fingers one by one. She continued the demonstration until the children realised they had (17)______ learned how to add and subtract. The children have every reason to be proud (18)______ their efforts. They know a new world is opening up for them. VRead the passage, then answer the questions: (2pts) In Australia, schools for disabled children were begun in the late 1800s by charitable organisations. The government began to provide special schools from the 1920s, but until the 1980s, a system for educating all children, no matter what their disability, was taken on as a government responsibility. Newcastle and Macquarie Universities were two universities which have promoted Early Childhood Intervention from the 1970s until today. Special Education teachers are still trained at those universities. In 1996, a report by David McRae, found that the way children with disabilities had changed very little over the years. He proposed government funding be tied to the children rather than the setting in order to encourage more Special Education. Questions: 19. When were schools for disabled children begun in Australia? 20. Did the government begin to provide special schools from the 1920s? 21. What did a report by David McRae find? 22. What did David McRae propose government funding be tied to the children rather than the setting for? VI Put the verb in the brackets into the correct form (Ving or toinfinitive). (1.5pts) 23. Cheryl suggested (see) a movie after work. 24. Sandra decided (study) economics in London. 25. Do you mind (help) me translate this letter? 26. If he keeps (come) to work late, hes going to get fired 27. You seem (be) a little distracted. Is everything alright? 28. They expected (arrive) much earlier, but their plane was delayed in Paris. VII. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2pts) 29. Why not go out for dinner?  He suggested………………………………………………….. 30. Avoiding traveling during the rush hour is better.  It is………………………………………………….. 31. Jim passed his driving test. This surprised everybody.  Jim passed …………………………………………………………. 32. My father no longer goes swimming on Sundays.  My father used to…………………………………………………………… ĐÁP ÁN A MULTICHOICE: (3pts) mỗi câu 0.25đ 1. D. sport 2. D. hour 3. (C)there are 4. (B)visited 5. B. library 6. A. subjects 7. A. find 8. C. How do you 9. B. with 10. Who 11. A. worried 12. D. had gone B WRITING: (7pts) IV 1.5đ, mỗi câu 0.25đ (13) class (14) both (15) ten (16) closed (17) just (18) of V2đ, mỗi câu 0.5đ 19. In Australia, schools for disabled children were begun in the late 1800s. 20. Yes, it did. 21. It found that the way children with disabilities had changed very little over the years. 22. He proposed government funding be tied to the children rather than the setting in order to encourage more Special Education. VI1.5đ, mỗi động từ 0.25đ 23. seeing 24. to study 25. helping 26. coming 27. to be 28. to arrive VII.2đ, mỗi câu 0.5đ 27. He suggested going out for dinner. 28. It is better to avoid traveling during the rush hour. 29. Jim passed his driving test, which surprised everybody. 30. My father used to go swimming on Sundays.
Xem thêm

89 Đọc thêm

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 UNIT 6 TIẾT 32

GIÁO ÁN TIẾNG ANH LỚP 7 UNIT 6 TIẾT 32

By the end of the lesson Ss will be able to ask and answer about after school activities with adverbs of frequency. SS practice speaking skill B. Preparation: T’s preparation: Text book, lesson plan, extra board SS’ preparation: foresee the lesson, look up the new words, text book, notebook, workbook. C.Procedure: I. Organization Date of teaching.......................... Class 7A..... 24. Absentee................................... Date of teaching.......................... Class 7B..... 23. Absentee.................................... Date of teaching.......................... Class 7C..... 25. Absentee.................................... Teachers activities Ss activities II. Warm up and check: Net works T asks ss to work individually III. New lesson 1 Activity 1 • vocabulary Swimming pool Matching: Swimming pool thuong xuyen Always Khong bao gio Usually thinh thoang Play soccer luon luon Often thuong thuong Sometimes bÓ b¬i Never ch¬i ®¸ bãng Check vocab: 2 Activity 2 aLablel the pictures: (A2) T sticks the pictures on the board Ask ss to look at the activities and run through 6 pictures Ask Ss to label the pictures individually. Get feedback b ask and answer T asks ss to recall the structures: C©u hái cho ho¹t ®éng sau giê häc Ask ss to make sentences. picture cues drill T sticks 3 pictures on the board P3, p5, p6 T ss C©u hái cho tÇn xuÊt hµnh ®éng x¶y ra: Ask ss to work in pairs Word cues drill 1 You go camping ( never) 2 She watch TV ( usually) 3 They go jogging ( often) give feed back and correct • Lucky numbers 1 c 2 LN 3 d 4LN 5 b 6 a T gives 4 pictures: IV. Production ASk Ss to work individually to tell about after school activities . V. Homework do execise A1,2 in the workbook Prepare A3,4 Work individually Ss listen and repeat in chorus then individually Copy Work in groups Ss go to the board and write Answer key: 1. Reading studying in the library 2. swimming in the pool 3. Playing computer games 4. Going to the movie 5. Playing soccer 6. Watching TV Work individually S1: What do you do after school? S2: I read in the library. What do does + S + do+ after school? S + V(s, es)…. Ss work in pairs S1: What do you do after school? S2: I play games S1: What do you do after school? S2: I play soccer S3: What do you do after school? S4: I watch TV How often do you read in the library ? I often read in the library . How often do does + S + Vinf..? S + Adverbs of frequency + V(s,es)… Work in pairs S1: How often do you go camping? S2: I never go camping S3: How often does she watch TV ? S4: She usually watches TV S5: How often do they go jogging? S5: They often go jogging Work in 2 teams a What do Ba and Lan do after school? They do their homework b Does Lan listen to music after school? Yes, she does c How often does Nam go fishing? He………….go fishing. d How often do you go camping? I never go camping Work individually Example: I usually do my homework with my friends on Mondays, On Tuesdays, I sometimes go swimming with my friends after school On Wednesday, after school, I often play computer games with my friends I never go to the movies on Thursday. I always watch TV on Friday evenings
Xem thêm

3 Đọc thêm